RO EN
Košík je prázdný

SECTOR 3: S-au aprobat indicatorii pentru reabilitarea termica a 24 de blocuri

Consilierii locali ai sectorului 3 din Bucuresti au aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea termica a 24 de blocuri, cu 1.282 de apartamente si o suprafata desfasurata totala de 111.846 mp. Valoarea totala a investitiilor aprobate este de 36,5 milioane de lei si, conform devizelor, in urma realizarii lucrarilor vor fi generate economii totale de energie de peste 9 milioane kWh/an, echivalent a 1.570 tep.
Durata de executie a lucrarilor este de patru luni de la demararea acestora, in 2018 urmand a fi demarate licitatiile de atribuire a contractelor de executie aferente. Potrivit indicatorilor tehnico-economici, perioada de garantie a lucrarilor este de 3 ani.
Sunt prevazute lucrari de izolare termica a peretilor exteriori, inlocuirea ferestrelor si usilor exterioare existente (inclusiv tamplaria aferenta accesului in blocul de locuinte cu tamplarie performanta energetic), termo-hidroizolarea terasei/ termoizolarea planseului peste ultimul nivel in cazul existentei sarpantei, izolarea termica a planseului peste subsol (in cazul in care prin proiectarea blocului sunt prevazute apartamente la parter, lucrari de refacere a finisajelor anvelopei, precum si de reparatii la elementele de constructie care prezinta potential pericol de desprindere si/ sau afecteaza functionalitatea blocului de locuinte, inclusiv refacerea in zonele de interventie.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter