RO EN
Košík je prázdný

S-a aprobat constructia stadionului Lia Manoliu

Primaria Sectorului 2 a eliberat, recent, autorizatia de constructie a Arenei Nationale, pe locul fostului stadion "Lia Manoliu", demolat la sfarsitul lui 2007. Tot la finele anului trecut, Primaria Municipiului Bucuresti a semnat cu grupul Louis Berger un contract de servicii de consultanta privind constructia noii arene. Consortiul, format din compania franceza Louis Berger SAS, grupul Louis Berger si firma de arhitectura Berger Devine Yaeger a fost nominalizat drept «project manager» al obiectivului. Lucrarile de constructie vor fi realizate de consortiul Max Bögl-Astaldi. Stadionul va avea o arie totala de 261.595 mp (din care suprafata construita desfasurata va fi de 150.321 mp, P+3E) si va beneficia de 54.800 de locuri pentru spectatori si 1.880 de locuri de parcare (ce se vor amplasa sub si in apropierea constructiei, cu rampe de acces dinspre strazile Maior Coravu si Vasile Serbanica, Bulevardul Basarabia si Soseaua Pantelimon). Durata lucrarilor este de 32 de luni. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 411 milioane de lei, suma destinata serviciilor de consultanta fiind de 1,6 milioane de euro.
***
Grupul Louis Berger a finalizat, prin Berger Devine Yaeger, alte proiecte similare, precum: Stadionul Olimpic din Sydney (Australia), Stadionul Wembley (Marea Britanie), Stadionul H.H.H Metrodome, din Minneapolis (SUA) si Stadionul National din Dublin – Irlanda. Informatii suplimentare, la www.louisberger.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter