RO EN
Košík je prázdný

Kalpinis-Simos a achizitionat doua terenuri in Bucuresti

Kalpinis-Simos, din Grecia, a achizitionat, recent, pentru suma de 2 milioane de euro, doua terenuri situate in apropierea municipiului Bucuresti, pe care intentioneaza sa dezvolte un centru de servicii in domeniul produselor de otel, parte a unei investitii de 12 milioane de euro. Suprafetele terenurilor sunt de 60.000 mp, respectiv 20.000 mp. "Locatia a fost aleasa strategic, mai ales ca existenta unei conexiuni de cale ferata in zona urmeaza sa faciliteze transportul produselor in zona balcanica", au declarat reprezentantii firmei.
***
Societatea Kalpinis-Simos, infiintata in anul 1958, a semnat un acord cu producatorul de otel Hellenic Halyvourgia si cu procesatorul Trigonis Bros (ambele din Grecia) pentru infiintarea unei companii mixte, denumita Balkan Iron Group. Firma nou-infiintata va fi detinuta, in proportii egale, de cele trei societati elene. Informatii suplimentare, la www.kalpinis-simos.gr

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter