RO EN
Košík je prázdný

IASI: Investitie de 47 milioane lei pentru constructia unui nou camin studentesc

In sedinta de Guvern de ieri s-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii "Construire camin studentesc - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi", obiectiv inclus in cadrul Programului National de Constructii de Interes Public sau Social (PNCIPS), subprogramul ”Unitati si institutii de invatamant de stat”, derulat de Compania Nationala de Investitii (CNI).
Proiectul, cu o valoare de 46,8 milioane de lei, vizeaza realizarea unei constructii cu regim de inaltime S+D+P+5E care va totaliza 99 de camere, cu o capacitate totala de 198 locuri de cazare, din care 8 locuri dedicate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, caminul studentesc va fi prevazut cu 42 de locuri de parcare, dar si cu un adapost de protectie civila.
Camerele, cu o capacitate de cazare de doua locuri fiecare, vor fi dotate cu grup sanitar propriu, mobilier si balcon pe toata latimea camerei de cazare. Cladirea noua va fi prevazuta si cu spatii comune precum sali de lectura, oficii pentru prepararea hranii sau spalatorie/ uscatorie.
Durata estimata de realizare este de 21 de luni, din care 5 luni vor fi dedicate activitatii de proiectare.
In perioada urmatoare, conform prevederilor legale, pentru obiectivul de investitii urmeaza a fi demarate procedurile de achizitie a lucrarilor de proiectare si executie, durata exacta si valoarea contractului urmand a fi stabilite dupa finalizarea acestor proceduri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter