RO EN
Košík je prázdný

GRAN VIA investeste 26 milioane euro in etapa a doua a Gran Via Marina Constanta

Gran Via Real Estate continua investitiile pe piata imobiliara romaneasca prin extinderea proiectului sau de la Constanta - Gran Via Marina, cu doua noi blocuri cu 190 de apartamente, investitia pentru aceasta a doua faza fiind de 26 milioane de euro. „Traversam o perioada dificila, in care ne confruntam pe de o parte cu o crestere exploziva a costurilor materialelor de constructii, energiei si fortei de munca calificate, pe de alta parte cu o serie de incertitudini avand in vedere conflictul de la granita cu Ucraina. Cu toate acestea, nu oprim investitiile si continuam extinderea proiectului de la Constanta. Consideram ca proprietatile imobiliare raman o buna protectie impotriva inflatiei”, explica Antoanela Comsa, Presedinte Gran Via Real Estate.
Gran Via pune pe piata un concept cu numeroase apartamente si diverse tipuri de compartimentari: studiouri, apartamente cu doua si trei camere, duplexuri cu trei si patru camere situate la parter sau la ultimele etaje. Preturile pleaca de la 86.000 euro + TVA, pret pentru pachet continand apartament si loc de parcare inclus. Faza a doua va fi livrata in 2023.
„In faza a doua a proiectului Gran Via Marina propunem un concept integrat de locuire, cu apartamente moderne, spatii verzi si teren de sport, intr-o zona in dezvoltare a Constantei, pe bulevardul Aurel Vlaicu, langa mall-ul Vivo!”, explica Andra Paraschivescu, Director of Sales & Marketing, Gran Via Real Estate.
Gran Via Marina reprezinta un proiect amplu rezidential, ce urmeaza sa fie dezvoltat in mai multe faze. Prima faza a fost livrata anul trecut, fiind vorba de un total de 192 de apartamente si o piscina dedicata rezidentilor.La final, proiectul va avea opt blocuri cu un numar de aproximativ 1.000 de apartamente, precum si numeroase alte facilitati conexe - spatii verzi, alei pietonale, loc de joaca pentru copii, piscina si un teren de sport.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter