RO EN
Košík je prázdný

CLUJ-NAPOCA: Zece cladiri din Centrul Istoric vor fi reabilitate

Zece imobile situate in Centrul Istoric al municipiului Cluj-Napoca vor intra in reabilitare structurala si arhitecturala in perioada urmatoare, anuntul de intentie fiind transmis catre SEAP de autoritatile locale. Potrivit documentului, in prima jumatate a lunii februarie 2016 va fi lansata procedura de atribuire a serviciilor de proiectare, inclusiv obtinerea autorizatiei de construire, elaborarea studiilor si expertizelor tehnice, in vederea realizarii lucrarilor de modernizare. Vor fi achizitionate, astfel, servicii de arhitectura, inginerie, amenajare urbana, peisagistica, consultanta stiintifica si tehnica, precum si diverse servicii de testare si analiza tehnica. Valoarea estimata a contractului este de circa un milion de lei.
Totodata, autoritatile clujene si-au exprimat intentia de a investi alte 7 milioane de lei (fara TVA) de la bugetul local pentru modernizarea si amenajarea zonelor pietonale si a piatetelor din municipiu. Data prevazuta pentru demararea procedurilor de atribuire este 26 februarie 2016, durata de realizare a lucrarilor fiind stabilita la 24 de luni de la data adjudecarii contractului.
Pana la aceasta data nu se cunosc detalii privind cerintele de calificare si criteriile de atribuire a celor doua contracte.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter