RO EN
Košík je prázdný

BOG’ART va dezvolta un ansamblu cu 130 de locuinte in zona de nord a Capitalei

Grupul Bog’Art a cumparat de la OMV Petrom doua terenuri cu suprafata totala de 6.500 mp in zona de nord a Capitalei, unde urmeaza sa dezvolte, prin Bog’Art Residential, un ansamblu cu 130 de apartamente. Lucrarile de constructii vor fi demarate in a doua jumatate a acestui an, finalizarea acestora fiind preconizata in prima jumatate a anului 2022.
Bog’Art Residential, divizia de investitii imobiliare a grupului de constructii Bog’Art, se axeaza pe dezvoltarea de apartamente de lux in zonele de centru si nord ale Bucurestiului. Strategia companiei include dezvoltarea a peste 500 de unitati rezidentiale care urmeaza sa fie finalizate in urmatorii 5 ani.
Tranzactia de achizitie a celor doua terenuri a fost asistata de avocatii de la Stratulat Albulescu. Echipa a fost coordonata de Silviu Stratulat, Managing Partner, in etapele de due diligence si antecontract, iar ulterior de Corneliu Popa, Partner, in etapa de finalizare a tranzactiei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter