RO EN
Košík je prázdný

Au inceput lucrarile de constructie la Atrium Center Cluj

Atrium Centers a inceput, in luna mai a.c., lucrarile de constructie a centrului comercial Atrium Center Cluj, prin demararea, de catre societatea Apolodor Comimpex (din Bucuresti) a lucrarilor de excavare. Obiectivul va fi realizat pe terenul fostei fabrici Tricotaje Somesul si va avea peste 31.000 mp de spatii comerciale, o zona de birouri clasa A de 10.000 mp si un hotel de patru stele cu 180 de camere. Planurile de design arhitectural au fost realizate de societatea Arhimar (din Cluj-Napoca), antreprenorul general urmand a fi selectat in perioada urmatoare. Complexul va beneficia de 900 locuri de parcare. Se estimeaza ca obiectivul va fi definitivat in semestrul al doilea din 2009. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 85 milioane de euro.
***
Atrium Centers dezvolta centre comerciale si de divertisment in principalele orase din Europa Centrala si de Est. Planul investitional din Romania include orasele Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare si Satu Mare. Proiectele Atrium Centers sunt implementate cu sprijinul Cushman&Wakefield – agentia de leasing pentru Cluj si Baia Mare, DTZ – agentia de leasing pentru Arad si Satu Mare, Linklaters – consilier legal, Aquincum Invest – companie de project-management si Casiopea Group Arhitecture and Design - design arhitectural. Informatii suplimentare, la www.cluj.atriumcenters.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter