RO EN
Košík je prázdný

Ansamblu de 172 de apartamente in cartierul Baneasa

Profimob, din Bucuresti, promoveaza, in cartierul Baneasa (din Capitala), ansamblul rezidential Lacul Privighetorilor. Dezvoltat pe o arie totala de 5.500 mp, cu o suprafata construita de aproximativ 20.000 mp, obiectivul va avea 4 imobile (D+P+7E), cu 172 de apartamente cu una pana la patru camere (cu suprafete cuprinse intre 41 mp si 178 mp). Sistemul constructiv prevede structura din stalpi cu cadre de rezistenta din beton si zidarie din BCA. Dezvoltatorul proiectului este persoana fizica. Complexul beneficiaza de 110 locuri de parcare subterane si de 41 la exterior si de spatii pentru depozitare (la subsolul cladirii). Finalizarea ansamblului este programata pentru primavara anului 2010. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 9 milioane de euro.

Imobil cu 64 de unitati locative

Pe strada Erou Iancu Nicolae, din Capitala, se construieste un imobil ce va include trei tronsoane (S+P+3E), cu 64 de unitati locative cu doua, trei si patru camere (cu arii de 77 mp pana la 140 mp). Solutia tehnica presupune structura din stalpi cu cadre de rezistenta din beton si zidarie din BCA. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant, iar finisajele interioare vor fi executate cu gresie, faianta si parchet laminat. Complexul beneficiaza de 100 de locuri de parcare exterioare si interioare. Termenul de finalizare a cladirii este preconizat pentru luna decembrie 2009. Ansamblul necesita fonduri de 5 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.profimob.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter