RO EN
Košík je prázdný

METIGLA si-a extins gama de sisteme pentru acoperisuri in 2020, in ciuda crizei

In contextul unui an 2020 marcat de incertitudini si provocari, producatorul de tigla metalica si panouri termoizolante Metigla a reusit sa-si mentina vanzarile pe un trend ascendent, cu cresteri importante pe anumite segmente de produse, in special in zona premium. Cristian Matasel, directorul general al companiei, spune ca la inceputul anului, a resimtit o scadere a cererii pe segmentul rezidential, care s-a redresat catre un trend pozitiv, in ultimele luni.
"In acest moment, am depasit cifrele anului trecut, pentru aceeasi perioada, iar pentru lunile urmatoare, ne propunem pastrarea acestui trend pozitiv si mentinerea activitatii companiei cat mai aproape de normal. Contrar, poate, asteptarilor noastre, piata constructiilor nu a fost atat de afectata de aceasta pandemie, asa cum observam in alte sectoare de activitate. Pe perioada starii de urgenta si, ulterior, de alerta, nu am oprit procesele de productie, comerciale si logistice, in schimb ne-am asigurat de implementarea si respectarea unor masuri stricte de siguranta epidemiologica a personalului si colaboratorilor, cu care intram in contact la sediul Metigla, pentru a ne asigura ca pastram activitatea companiei cat mai aproape de normal. Aceasta strategie ne-a permis sa raspundem prompt la solicitarile partenerilor nostri, fara sa le intrerupem sau afectam in vreun fel activitatea", a declarat Cristian Matasel.
La inceputul acestui an, ...

Articolul complet este disponibil numai abonaților.
Va rugam sa optați pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter