RO EN
Košík je prázdný

DigiSinergy: Pierderi foare mari in companii, din lipsa interconectarii proceselor

Peste 95% dintre companiile din Romania introduc manual facturile in programele de contabilitate si ERP-uri, potrivit unei analize a DigiSinergy, companie de tehnologie specializata in dezvoltarea de solutii de automatizare si digitalizare.
In cazul a peste 90% dintre companii, lipsa de interconectare a proceselor ce asigura fluxul operational, adica inexistenta legaturilor dintre aplicatiile de procesare a facturilor, a documentelor, care tin evidenta intrarilor si iesirilor de marfuri, ERP-urile folosite, programele contabile etc., genereaza pierderi de zeci si sute de mii de euro anual/companie.
„Exista o nevoie acuta de digitalizare in randul companiilor din Romania. In contextul ultimilor 3 ani in care deciziile de digitalizare au fost amanate, companiile locale resimt acum presiunea si mai mare a investitiilor in aceasta directie doar pentru a tine pasul. Spre deosebire de anii trecuti, managerii si antreprenorii inteleg nevoia digitalizarii proceselor, insa, momentan, o proportie covarsitoare nu stie cum sa abordeze transformarea digitala”, spune Natalia Lepadatu, cofondator DigiSinergy, mentionand ca, in prezent, cea mai mare bariera in calea digitalizarii o reprezinta lipsa interconectarii aplicatiilor, utilizarea de tehnologii invechite si a unei arhitecturi ce nu permite interconectarea.
DigiSinergy lanseaza, in acest context, InvOn Enterprise, o solutie de tip cloud privat, la care a adaugat, pe langa tehnologiile proprietare de inteligenta artificiala, tehnologii de interconectare bazate pe software RPA (Robotic Process Automation), oferind o interconectare usoara si un flux de lucru adaptat oricaror nevoi.
Solutia este destinata companiilor mari si medii care cauta, in special, solutii de automatizare si integrare cu aplicatiile deja existente, care sa le disturbe cat mai putin procesele actuale. InvOn Enterprise vine ca o solutie complementara, care se adapteaza la orice solutii existente, fie ca sunt comune pe piata din Romania, fie ca sunt aplicatii software din afara, utilizate din ratiuni de armonizare la nivel de grup.
InvOn Enterprise permite conectarea la sisteme ERP performante cum sunt SAP si Navision/Microsoft Dynamics NAV si foloseste roboti care functioneaza direct pe interfata acestor programe software (roboti UiPath sau Microsoft Power Automate), scutind companiile de investitii majore generate de automatizari ale solutiilor deja instalate.
„In cazul unei companii cu 2.000 de facturi de achizitie, fiecare a cate 10 – 20 de linii, introducerea manuala de date cumuleaza peste 330 de ore consumate lunar. Cu un minimum de automatizare, timpul de procesare a facturilor este injumatatit. Asta inseamna ca un angajat full-time intr-o companie se va ocupa exclusiv de procesarea facturilor.
Cu noua solutie InvOn Enterprise, care proceseaza peste 600 facturi/ora, timpul de lucru dedicat acestui task este redus la doar cateva ore ”, mai spune Natalia Lepadatu.
Lansarea solutiei de automatizare InvOn Enterprise vine si cu o noua abordare asupra suitei de produse din portofoliul DigiSinergy, investitiile de anul acesta orientandu-se pe cresterea gradului de robotizare a aplicatiilor si pe dezvoltarea aplicatiilor existente pe segmente de clienti, ce vor avea acces la solutii adaptate nevoilor acestora.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter