RO EN
Košík je prázdný

SINIAT: Peste 400.000 mp de placi de gips-carton, pe santierul Mega Mall

Siniat Romania, unul dintre producatorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, a furnizat peste 400,000 de metri patrati de placi de gips-carton pentru constructia Mega Mall, centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania.
Sistemele Siniat au acoperit peste 80% din necesarul de placi de gips-carton pentru compartimentarea atat a spatiilor comerciale din cadrul Mega Mall, cat si a multiplexului Cinema City. Placile Siniat au fost alese pentru performantele acustice ridicate, rezistenta mare la foc si rezistenta la umezeala.
Astfel, pentru a asigura cele mai inalte standarde in ceea ce priveste performanta acustica, au fost folosite sisteme de gips-carton standard care au avut in componenta lor placi NIDA Acustic 12,5 mm. Acest tip de placa este destinat in principal realizarii sistemelor de compartimentare cu inalte performante acustice, cum sunt peretii de cinema, pentru care solutiile Siniat sunt economice si au performante inalte, atestate de masuratori in laboratoarele oficiale. Un mediu acustic corect inseamna conlucrarea fenomenelor de absorbtie si de reflexie a sunetului, aspect foarte important pentru incaperile cu volum mare, cu cerinte superioare in ceea ce priveste confortul acustic.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter