RO EN
Košík je prázdný

SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza platforma Modicon M580 ePAC

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a lansat pe piata din Romania Modicon M580 ePAC, noua platforma destinata utilizatorilor de automate programabile pentru aplicatii autonome PlantStruxure. Solutia revolutionara propusa de Schneider Electric a fost recent validata de catre profesionistii din domeniu prin acordarea premiului Control Engineering 2015 Engineers’ Choice.
Noul Modicon M580 PAC (ePAC) este un controlor revolutionar de automatizari care utilizeaza standarde Ethernet deschise, pentru a permite un nou nivel de eficienta si flexibilitate, asigurand, in acelasi timp, cel mai inalt nivel de securitate cibernetica prin Achilles Level 2 Certification, testat conform serviciilor si protocoalelor Ethernet: ARP, ICMP, TCP, IP si altor cerinte.
„Actualizarea gamelor existente, potrivit nevoilor clientilor nostri, reprezinta o prioritate pentru Schneider Electric. Noua platforma pentru aplicatii autonome PlantStruxure isi propune sa faciliteze procesele utilizatorilor de automate programabile si sa lanseze un nou standard de utilizare a acestor produse pe piata mondiala a automatizarilor industriale. De asemenea, incercam sa ne adaptam permanent schimbarilor din industrie si sa dezvoltam produse si solutii la cel mai inalt nivel de inovatie si sustenabilitate”, a declarat Razvan Copoiu, Vicepresedintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter