RO EN
Košík je prázdný

RoGBC: Eficienta energetica este folositoare pentru economie

Comisia Europeana este indemnata de catre Reteaua Europeana a Consiliilor pentru Cladiri Verzi sa nu renunte la propunerile ce vizeaza eficienta energetica in cladiri din noua Directiva. Cladirile sunt responsabile pentru mai mult de o treime din emisiile de dioxid de carbon din Europa. Reteaua Europeana a Consiliilor pentru Cladiri Verzi, ce reuneste reprezentati ai industriei constructiilor verzi din peste 30 de tari din Europa, a afirmat ca standardele ridicate privitoare la eficienta energetica vor avea un impact pozitiv asupra sectorului privat, contribuind la crearea a noi locuri de munca pe langa reducerea emisiilor de CO2. Planul European pentru Eficienta Energetica al Comisiei Europene a fost publicat anul acesta, in martie si cere autoritatilor publice sa creasca anual eficienta energetica a cel putin 3% din cladirile publice pe care le au in administrare, si citam: "fiecare reabilitare ar trebui realizata la nivelul primelor 10% cele mai eficiente cladiri din fondul construit existent".
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter