RO EN
Košík je prázdný

PALACE ESTATE: Crestere cu 15% a tranzactiilor imobiliare de lux din Pipera

Numarul tranzactiilor proprietatilor de lux din zona de nord a Capitalei este in crestere cu 15% fata de perioada similara a anului trecut, spun reprezentantii celei mai mari agentii imobiliare din zona, Palace Estate. Potrivit acestora, numarul de cereri pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor cu valori de peste un milion de euro este intr-o crestere vizibila iar trendul vanzarilor de lux este abia la inceput.
In momentul de fata, agentia imobiliara are in portofoliul sau peste 15 proprietati a caror valoare de piata depaseste un milion de euro. Cele mai des intalnite facilitati sunt piscinele si gradinile de dimensiuni mari, mobilierul de lux, precum si locurile de parcare, curtile amenajate si spatiile pentru petrecerea timpului liber. In plus, in majoritatea proprietatilor de lux exista camere dedicate special persoanelor din staff-ul administrativ, cum ar fi menajerele sau gradinarii.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter