RO EN
Košík je prázdný

LEGRAND lanseaza in Romania noua gama Valena Life

Noua gama Valena Life beneficiaza de cunostintele acumulate la nivel global de catre Legrand si ofera astfel solutii din ce in ce mai performante pentru segmentele rezidential si tertiar: o gama completa de intrerupatoare si prize, precum si solutii multimedia si alte dispozitive pentru un control inteligent al spatiului.
“Pentru romani, Legrand este deja un sinonim pentru calitate in materie de produse electrice, insa obiectivul nostru este sa depasim in permanenta asteptarile. Lansarea gamei Valena Life impune un nou standard: mecanismul inovator, designul modern si cele peste 150 de functiuni reprezinta beneficii importante atat pentru instalator, cat si pentru consumatorul final, care este invitat sa isi exprime stilul personal si sa se bucure totodata de solutii moderne care acum ii sunt la indemana.“ a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter