RO EN
Košík je prázdný

JLL: Andrew Peirson preia conducerea operatiunilor din Romania

JLL a anuntat astazi numirea lui Andrew Peirson ca Managing Director pentru Romania si Europa de Sud -Est, o extindere a rolului actual de conducere a activitatii firmei in regiune, pe care il desfasura din biroul din Serbia. Operatiunile firmei in Romania si Europa de Sud - Est sunt componente prospere ale JLL intr-un context mai larg, al Europei Centrale si de Est, unde compania are o prezenta puternica.
Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operatiunile JLL din CEE, declara: "Asistam la o crestere a activitatii investitionale si a operatiunilor clientilor din zona CEE, in conditiile imbunatatirii mediului macroeconomic. Romania, in special, si tarile din Europa de Sud-Est au devenit centrul atentiei pentru multi dintre partenerii nostri internationali. Andrew este intr-o pozitie operationala ideala pentru a conduce eforturile noastre de crestere strategica in aceste tari, sporind si mai mult abilitatea firmei de a furniza servicii integrate ce depasesc granitele geografice."
 
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter