RO EN
Košík je prázdný

HORNBACH a investit 12 milioane de euro in deschiderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, isi extinde prezenta pe piata locala si inaugureaza cel de-al 6-lea magazin al retelei, la Sibiu.

Situat pe Calea Surii Mari, nr.37, noul magazin Hornbach este amplasat in locul unei foste locatii OBI ce a fost achizitionata in toamna anului trecut.

„Investitia totala in noul nostru magazin a fost de aproximativ 12 milioane de euro, iar de la cumparare, pana in acest moment, locatia a fost renovata, remodelata si extinsa, pentru a ajunge la standardele cu care Hornbach si-a obisnuit clientii”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

In ceea ce priveste decizia de a investi in acest magazin, reprezentantul companiei a subliniat ca a fost aleasa aceasta locatie deoarece a oferit avantajul de inaugurare intr-un timp scurt, intr-o zona cu potential comercial ridicat. In plus, pozitia noului magazin este avantajoasa din punct de vedere al traficului, aflandu-se pe artera nordica a orasului, in directia Medias, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

  

Pentru comunicatul in format complet click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter