RO EN
Košík je prázdný

HOLCIM Romania va avea un CEO nou, de la 1 decembrie 2015

In ultimii doi ani, François, de nationalitate franceza, in varsta de 48 de ani, a condus subsidiara din Romania a Holcim, intr-un moment istoric care a dus la crearea liderului mondial in industria materialelor de constructii – Grupul LafargeHolcim. François a condus Holcim Romania in perioada de integrare si tranzitie, care a presupus atat provocari, cat si oportunitati extraordinare.
„In ultimii doi ani am avut privilegiul sa lucrez cu o echipa extraordinara de oameni dedicati, de profesionisti adevarati care au dat dovada de un nivel maxim de energie si angajament. Sunt onorat ca am fost liderul acestei echipe minunate careia as dori sa ii multumesc pentru toate realizarile pe care le-am obtinut impreuna. Holcim Romania este o companie care creeaza un impact pozitiv pentru clientii si angajatii sai, pentru partile interesate si pentru societate, facand eforturi constate de a ridica standardele la un nivel cat mai inalt. Cu aceasta abordare, am totala incredere ca Holcim Romania va continua pe aceeasi cale a succesului”, a declarat François Petry, Director General Holcim Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter