RO EN
Košík je prázdný

HFHR: Reducerea riscurilor in caz de dezastru in Europa si Asia

In a doua saptamana a lunii Mai, 20 de participanti din Armenia, Romania, Tajikistan, Kyrgyzstan, Slovacia si Germania vor participa la un training de 5 zile, care va avea loc in Bucuresti. Obiectivul principal este de a instrui personalul Habitat pentru a preveni si raspunde dezastrelor, atat celor la scara mica, cat si celor la scara mare, intr-un mod eficient si economic. Vor fi prezentate, de asemenea, strategii de incorporare a reducerii si atenuarii riscurilor la dezastre in programele traditionale de constructie si, totodata, va fi realizata o comunitate de experti in domeniul raspuns la dezastre in regiunea Europa si Asia Centrala.  
 
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter