RO EN
Košík je prázdný

FNGCIMM simplifica procedurile de acordare a garantiilor prin Start-Up Nation

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) aplica noi masuri in vederea optimizarii fluxului de garantare pentru proiectele din cadrul Programului Start-Up Nation. Consiliul de Administratie al FNGCIMM a aprobat crearea unui mecanism aplicabil exclusiv garantiilor necontragarantate acordate in cadrul Programului Start-Up Nation, de eliminare a transmiterii Certificatului de Atestare Fiscala, asigurand astfel o si mai mare fluidizare a procesului de avizare a garantiilor pentru acest program.
Ca urmare, incepand cu data de 28.11.2017, pentru solicitarile de garantii pentru care nu se solicita contragarantarea, Certificatul de Atestare Fiscala va trebui sa fie in termenul de valabilitate la data aprobarii finantarii de catre banca. In acest fel, expirarea Certificatului de Atestare Fiscala pe parcursul procesului de analiza nu mai constituie un motiv de respingere a dosarelor solicitantilor. FNGCIMM continua sa ia masuri de optimizare a procesului de garantare si in vederea scaderii intervalelor de timp in care dosarele beneficiarilor proiectelor se afla in analiza la Fond. Masurile luate au ca scop dinamizarea acordarii garantiilor in cadrul Programului Start-Up Nation.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter