RO EN
Košík je prázdný

EXPO REAL: Dezvoltatori locali, prezenti la a patra editie a evenimentului

Trei zile pline de targ, un program de intalniri si discutii individuale la fiecare stand. Toti factorii de decizie din sectorul imobiliar s-au reunit in perioada 5 – 7 octombrie 2015 la EXPO REAL München, targul reusind inca o data sa fie punctul de intalnire principal al bransei.

37.857 de participanti (2014: 36.893) din 74 de tari au venit la a 18-a editie a Targului International de Proiecte Imobiliare si Investitii. Cresterea de anul acesta confirma ca EXPO REAL este cel mai important eveniment european pentru sectorul imobiliar, targul consolidandu-si pozitia ca platforma pentru schimbul de opinii pe teme de actualitate din acest sector.

1.707 de expozanti (2014: 1.655) din 33 de tari au luat parte la EXPO REAL 2015. Romania a revenit anul acesta in forta, reusind sa ocupe locul 7 in ce priveste numarul de expozanti dupa Germania, Austria, Olanda, Elvetia, Polonia si Marea Britanie.

Pentru al patrulea an consecutiv, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) a organizat, cu sustinerea Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, o participare comuna a Romaniei la targul EXPO REAL München.

 

Pentru comunicatul in format complet click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter