RO EN
Košík je prázdný

DAIKIN livreaza pe piata singurul aparat de aer conditionat cu panou radiant

Nexura, aparatul de aer conditionat din portofoliul Daikin cu panou radiant de incalzire, poate o fi o alternativa viabila de incalzire a locuintei, in special pentru casele de vacanta sau spatiile care nu sunt racordate la reteaua publica de gaze. Destinat atat racirii, cat si incalzirii locuintei, unitatea este singura de pe piata ce are incorporat un panou frontal din aluminiu care se incalzeste la fel ca un radiator conventional si elibereaza aer cald in incapere.
Incalzire si racire intr-o singura unitate
Nexura este unul dintre produsele de varf ale Daikin si combina functionalitatile de racire si incalzire intr-o singura unitate. Utilizeaza tehnologia de ultima generatie a pompelor de caldura, dar functia sa cea mai apreciata este una mascata: panoul frontal care se incalzeste asemenea unui radiator traditional si ofera senzatia confortabila de aer cald in intreaga incapere. Sistemul este extrem de eficient energetic, in timp ce livreaza conditii maxime de confort, temperatura stabila, aer purificat, design discret si utilizare usoara. Datorita debitului redus de aer, acesta modifica temperatura si calitatea aerului intr-o maniera placuta si silentioasa, ajungand pana la maxim 19 dB in modul de radiere si 22 dB in modul de racire.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter