RO EN
Košík je prázdný

DAIKIN lanseaza prima pompa de caldura VRV IV pentru interior

Daikin lanseaza o noua solutie VRV pentru banci, spatii de retail si afaceri comerciale de dimensiuni medii si mici. Prima solutie VRV IV cu unitate exterioara pentru folosire in interior, seria VRV IV i a fost dezvoltata pentru a raspunde spatiilor urbane de dimensiuni reduse si clientilor care isi doresc solutii invizibile de aer conditionat.
Proiectat pentru a se conforma celor mai riguroase reglementari de urbanism si zgomot permis, seria VRV IV i ofera instalatorilor un grad extrem de mare de libertate in privinta configurarii. Conceptul split unic, dimensiunile extrem de compacte si greutatea redusa il fac usor de manevrat chiar si de doua persoane, usor si eficient de instalat. Totodata, sistemul are calitatea de a fi aproape invizibil, in timp ce ofera intreaga functionalitate a unui sistem VRV, la cel mai inalt grad de eficienta sezoniera de pe piata.
   

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter