RO EN
Košík je prázdný

CONSTRUCTII NAPOCA iese din dificultate si renunta la concordatul preventiv

Societatea de Constructii Napoca S.A, cu sediul in Cluj-Napoca, Piata 1 Mai, nr. 1-2, judetul Cluj, inregistrata la ORC sub nr. J12/15/1991, CIF RO 199117, informeaza investitorii ca la data de 21.05.2019 a fost depusa de catre Societate, in dosar nr. 199/1285/2019, aflat pe rolul Tribunalului Specializat Cluj, o cerere de renuntare la judecarea cauzei avand ca obiect procedura de concordat preventiv.
Cererea de renuntare a fost depusa ca urmare a depasirii starii de dificultate financiara temporara cu care s-a confruntat Societatea. Datorita faptului ca Societatea a reusit sa isi recupereze o parte din propriile creante, a reusit sa achite, la randul sau, o parte semnificativa din debitele pe care le inregistra in evidentele contabile ale creditorilor. De asemenea, proiectele de lucrari pe care Societatea le are in desfasurare sunt de natura a asigura un nivel al incasarilor suficient incat sa garanteze premisele continuarii activitatii in conditii de normalitate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter