RO EN
Košík je prázdný

COLLIERS: Se evidentiaza o crestere a cererii pentru spatii de birouri

Un studiu recent publicat de Colliers International anunta o schimbare majora de directie in ceea ce priveste configurarea si dimensionarea spatiilor de lucru: dupa ce, in ultimii ani, spatiul alocat per angajat a cunoscut o scadere continua, in urmatoarele decenii se va intensifica nevoia pentru spatii de lucru colaborative, ceea ce va duce la cresterea spatiului per angajat cu pana la o treime. Raportul Colliers indica o accentuare a factorilor ce influenteaza cererea pentru spatiile de birouri la nivelul Europei. Astfel, pe de o parte, numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in birouri va scadea cu aproximativ 25%, pe fondul popularizarii modalitatilor de lucru de la distanta. De cealalta parte, insa, spatiul total alocat unei persoane va creste cu un procent cuprins intre 25-33%. Evolutiile diferite ale celor doi factori vor conduce, in final, la o contrabalansare a eroziunii cererii, avand ca rezultat mentinerea sau chiar majorarea cererii pentru spatiile de birouri in viitor.   
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter