RO EN
Košík je prázdný

BILKA: Crestere cu 55% a afacerilor din primele sase luni ale anului

BILKA, liderul pietei de acoperisuri, a inregistrat in primele 6 luni ale lui 2015 afaceri de 69 milioane lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform estimarilor companiei, 1 din 4 acoperisuri metalice vandute in prima jumatate a anului a fost achizitionat de la BILKA.
”Am avut in primele 6 luni ale lui 2015 afaceri cat am avut in primii patru ani de activitate (2007-2010) cumulat. Aceasta performanta vine ca urmare a maturizarii investitiilor de peste 9 milioane de euro realizate in cei 8 ani de activitate. Totusi, o contributie decisiva la cresterea afacerilor a fost reprezentata de infrastructura interna a companiei, de sistemul de management care a gestionat eficient resursele existente si a fructificat investitiile realizate. Consider ca fara acest aspect, capacitatea de productie, investitiile si gama de produse si servicii, ajung sa nu fie suficiente intr-o piata concurentiala”, declara Horatiu Tepes, proprietar BILKA.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter