RO EN
Košík je prázdný

BASF incheie primul semestru din 2011 cu vanzari in crestere

BASF, liderul mondial in domeniul chimic, a incheiat primul semestru din 2011 - desemnat Anul International al Chimiei - cu rezultate in crestere, depasind rezultatele excelente ale anului anterior si reusind sa mentina acelasi trend dinamic al afacerilor. “Pentru noi, contextul economic din prima jumatate a anului a fost favorabil, iar cifrele arata ca am reusit sa identificam si sa folosim oportunitatile”, a declarat Dr. Kurt Bock, Presedintele Board-ului Director al BASF SE, in cadrul conferintei de presa de la Ludwigshafen, unde s-au prezentat rezultatele financiare ale BASF. Dupa un start puternic la inceputul anului, BASF si-a consolidat rezultatele in al doilea trimestru. Vanzarile au inregistrat un avans de 13,9%, pana la 18,5 miliarde euro, in timp ce profitul EBIT (profit inainte de impozite ?i taxe) inainte de cheltuielile exceptionale a urcat cu 1,4%, pana la 2,2 miliarde euro, in ciuda intreruperii productiei de petrol din Libia. In cel de-al doilea trimestru al lui 2010, activitatile din Libia au adus un profit EBIT inainte de cheltuielile exceptionale de 280 milioane euro, crescand astfel profitul EBIT cu 16%.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter