RO EN
Košík je prázdný

AM POR a dat spre consultare publica ghidul solicitantului pentru iluminatul public

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat in data de 06/12/2017 spre consultare publica, „Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelurilor de proiecte avand titlul POR/2017/3/3.1/C/1/BI, POR/2017/3/3.1/C/1/7 REGIUNI si POR/2017/3/3.1/C/1/ITI, Axa prioritara 3, Prioritatea de Investitii 3.1, Operatiunea C - Iluminat Public, apeluri dedicate celor 8 regiuni de dezvoltare, inclusiv zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii".
Observatiile si propunerile pot fi transmise, la adresa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pana la data de 13/12/2017.
Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta cresterea eficientei energetice in iluminatul public. Prioritatea de investitie 3.1, Operatiunea C - iluminat public, va sprijini activitati/actiuni specifice realizarii de investitii pentru scaderea consumului de energie primara in iluminatul public. Valoarea finantarii nerambursabile acordate este de minimum 100 000 euro si maximum 5 000 0000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lansarii apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplica valorii eligibile a finantarii nerambursabile.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter