RO EN
Košík je prázdný

STRABAG Romania: Contract nou de 62 milioane de euro

Compania de constructii Strabag Romania va realiza lucrarile de reabilitare a drumului national DN67B, intre localitatile Scoarta si Pitesti. Contractul, in valoare de 62 milioane de euro, a fost obtinut - recent - in urma unei licitatii publice, beneficiar fiind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale SA (CNADNR). Proiectul va fi implementat in parteneriat cu doua firme autohtone, Strabag detinand, insa, o participatie de 70% in joint-venture. Investitia vizeaza modernizarea unui tronson de 188 km lungime. Lucrarile vor fi incepute in vara acestui an, urmand a fi definitivate pana in toamna lui 2013. Finantarea va fi asigurata integral de la bugetul de stat.
Totodata, grupul Strabag, unul dintre cei mai importanti constructori din Europa, a castigat, prin subsidiara Züblin AG, un contract in valoare de 94 milioane de euro, ce vizeaza executia lucrarilor de extindere a rafinariei Takreer, localizata in Ruwais, Abu Dhabi. Pe o suprafata totala de peste 205.000 mp vor fi edificate 18 cladiri, productia urmand a incepe in vara anului 2013. Informatii suplimentare, la www.strabag.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter