RO EN
Košík je prázdný

CLUJ: Reduceri de taxe pentru propietarii de cladiri verzi din Cluj-Napoca

Proprietarii de cladiri "verzi" vor plati doar jumatate din impozitul pe cladiri, incepand cu anul fiscal 2013, au decis, joi, 24 mai consilierii locali din Cluj-Napoca. Proiectul de hotarare este o premiera pentru Romania si se va aplica doar imobilelor care se incadreaza in standardele impuse de trei sisteme de certificare recunoscute la nivel mondial: LEED, BREEAM, DGNB. Conform noii hotarari, din 2013 persoanele juridice vor plati jumatate din cota de impozitare existenta pentru cladirea aflata in clasa de performanta energetica A si care detine o certificare oficiala recunoscuta la nivel mondial ca si cladire "verde". Aceasta inseamna o reducere a cotei de impozitare pentru cladirile verzi la nivel local de la 0,5% la 0,25%. Pentru persoanele fizice, Consiliul Local acorda o reducere cu 50% de la plata impozitului pe cladirea folosita ca domiciliu aflata in clasa de performanta energetica A si care detine o certificare oficiala recunoscuta la nivel mondial ca si cladire "verde".  
 
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter