RO EN
Košík je prázdný

Sid-Pac Steel&Construction Products devine Sidma Romania

Sidma, companie ce activeaza in domeniul comertului/procesarii industriale a produselor din otel, a schimbat - recent - numele subsidiarei sale autohtone, in Sidma Romania. Societatea a functionat pana in prezent sub numele de Sid-Pac Steel and Construction Products. "Procesul de rebranding reprezinta rezultatul dezvoltarii recente a structurii actionariatului companiei, in urma caruia compania Sidma SA (din Grecia) detine in proportie de 100% actiunile firmei din Romania. In 2007 am adus investitorilor venituri de 18 milioane de euro, iar pentru 2008 preconizam ca nivelul acestora va fi semnificativ mai mare. Obiectivul nostru pentru 2009 este sa crestem veniturile, atingerea acestuia realizandu-se prin finalizarea investitiilor pe care le-am inceput deja", a declarat Ran Chasdai, director general al companiei. Firma a incheiat, recent, prima faza a unui program de investitii de 10 milioane de euro in Romania si in Bulgaria.
***
Firma Sidma Romania, infiintata in anul 2005, detine un centru de furnizare de otel la Cernica, desfasurat pe o suprafata totala de 6.500 mp. Informatii suplimentare, la www.sidma.gr

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter