RO EN
Košík je prázdný

Piata cofrajelor are o valoare de aproximativ 161 milioane de lei

Potrivit reprezentantilor companiei Peri Romania, piata cofrajelor va inregistra in anul 2008, comparativ cu 2007, o crestere de pana la 10% (din punct de vedere al volumului cifrelor de afaceri) si o majorare efectiva de maximum 15% in ceea ce priveste volumul de materiale. "Pe acest segment (incluzand si cofrajele traditionale din lemn) ce are o valoare de circa 161 milioane de lei, detinem o cota de 30% pe care speram s-o mentinem si in 2009. Preconizam ca volumul sistemelor de cofraje active detinute in prezent de clientii nostri din Romania este de 25 milioane de euro - 30 milioane de euro, la care se vor adauga inca vreo 10 milioane de euro pana la finalul anului curent. Estimam ca, odata cu finalizarea constructiei noului sediu din localitatea Balotesti – judetul Ilfov (ce necesita fonduri de aproximativ 5 milioane de euro) si definitivarea depozitului / spatiului pentru birouri din Sibiu, sa putem oferi mai multe facilitati proprietarilor si chiriasilor de cofraje pentru repararea / curatarea rapida a acestora, precum si pentru reconditionarea / inlocuirea elementelor componente", a declarat Iustin Capatina, director tehnic al firmei. Din oferta societatii, cofrajele cu rame metalice Peri Trio si Domino au o pondere de 50% din totalul vanzarilor, urmate de cele pentru plansee Multiflex (30%). "Impactul post-integrare in Uniunea Europeana s-a concretizat prin realizarea de investitii in industrie si in proiecte rezidentiale / de birouri / centre comerciale. Cu toate acestea, consider ca realizarea unei autostrazi care ar fi continuat-o pe cea din Germania-Austria-Ungaria prin Cenad-Timisoara-Deva-Sibiu-Brasov-Bucuresti ar fi adus, probabil, investitii mult mai mari in industrie, turism si constructii", a precizat reprezentantul companiei.
***
Societatea Peri Romania, detinuta de concernul german Peri GmbH, activeaza pe piata autohtona din anul 1997. In primul semestru din 2008 firma a realizat venituri de 8 milioane de euro (+14,5% fata de perioada similara din 2007), pentru intreg anul estimandu-se o cifra de afaceri de 17 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.peri.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter