RO EN
Košík je prázdný

Lucrari noi scoase la licitatie de CNADNR SA

Autostrada Bucuresti-Brasov va avea trei benzi pe sens pe o portiune de 45 de kilometri din tronsonul Bucuresti-Ploiesti, conform ultimelor date publicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) SA. Lucrarile de proiectare si executie au fost scoase, recent, la licitatie, proiectul avand o valoare de 196,85 milioane de lei (fonduri provenite, in totalitate, de la bugetul de stat). Acestea se vor desfasura pe o perioada de 12 luni incepand de la data atribuirii contractului. Tronsonul Bucuresti-Ploiesti are o lungime totala de 62 km si este executat (intre localitatile Bucuresti si Moara Vlasiei - pe 19,5 km) de un joint-venture format din firmele Pizzaroti si Tirena Scavi si intre Moara Vlasiei si Ploiesti (42,5 km) - de companiile Spedition UMB, Pa&Co International, Euroconstruct Trading 98 si Com-Axa. Serviciile de consultanta pentru intregul tronson sunt asigurate de societatile Consitrans si Consugal.
In acelasi timp, a fost lansat anuntul de participare pentru atribuirea lucrarilor de constructie a sectiunii a doua a variantei ocolitoare a municipiului Sibiu, la standard de autostrada (km 14+860 - km 17+500) si a celor de reabilitare a DJ106B (km 0+000 - km 3+600). Valoarea contractului este de aproximativ 18 milioane de euro. Durata de realizare a lucrarilor este de 14 luni de la data semnarii contractului, la care se adauga alte 24 de luni perioada de garantie. Informatii suplimentare, la www.cnadnr.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter