RO EN
Košík je prázdný

In judetele Hunedoara si Iasi se construiesc locuinte sociale

In judetul Hunedoara sunt in executie cinci ansambluri de locuinte pentru tineri, ce vor insuma 280 de apartamente. Patru dintre acestea (S+P+3E; P+3E+M; P+4E; P+3E) - respectiv 176 de locuinte, sunt in diverse stadii de executie in Petrosani, municipiul Hunedoara, Hateg si Brad si au termenele de finalizare stailite pentru anul 2010. In Deva, pe strada Mihai Eminescu, de anul trecut se lucreaza la structura de rezistenta a unui bloc (D+P+9E) ce va include un numar total de 104 unitati locative. Un alt proiect (P+3E+M) va fi pus in practica, pana in anul 2011 si pe strada Pricazului nr. 25 din Orastie. Proiectant general este firma Triplexpert, din Deva.

Numarul de apartamente ce urmeaza a fi construite prin ANL in Pascani (judetul Iasi) a fost suplimentat cu 26 de apartamente. Astfel, in cursul anului 2010 vor fi incepute lucrarile de constructie pentru 60 de locuinte in zona Deal si 16 in zona Vale, din municipiu. Reprezentantii primariei locale trebuie sa prezinte, pana la sfarsitul acestui an, un studiu de fezabilitate, urmand ca studiile tehnice sa fie facute de catre specialistii agentiei. Conform acestora, imobilele ar putea fi definitivate pana la sfarsitul anului 2011. In judet se afla in diverse stadii de executie alte patru ansambluri rezidentiale pentru tineri, amplasate in localitatile Iasi, Harlau, Tibanesti si Targu Frumos. Imobilele (S+P+7-8E; D+P+3E; P+1-2E si P+2E) vor include un numar total de 189 de apartamente si vor fi definitivate in cursul anului viitor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter