RO EN
Košík je prázdný

Contactoare SA - cifra de afaceri de 6,7 milioane de lei in primele noua luni

Contactoare SA, din Buzau, a inregistrat - in primele noua luni din 2008 - o cifra de afaceri neta de peste 6,71 milioane de lei, in scadere cu 13,26% fata de perioada similara din 2007, cand nivelul veniturilor a fost de aproximativ 7,75 milioane de lei. "Stocurile de materii prime, materiale consumabile si semifabricate prezinta o usoara crestere fata de nivelul din 2007, evolutie determinata de nivelul preturilor care au cunoscut in aceasta perioada majorari in medie de 5% fata de 2007. Pe viitor luam in calcul aprovizionarea planificata cu materii prime si materiale pentru un ciclu tehnologic (de exemplu: productia de marfa pentru o luna calendaristica). De asemenea, avem in vedere gestionarea atenta a semifabricatelor in sensul producerii numai a cantitatilor minime necesare. Diminuarea creantelor s-a datorat scaderii vanzarilor cu precadere in sectorul intern (aparataj electric de inalta si joasa tensiune, produse Electrica), comparativ cu inceputul lui 2008, dar si incasarii mai accentuate a productiei exportate. Nivelul productiei vandute prezinta o diminuare cu 22,28% fata de aceeasi perioada din 2007, fenomen cauzat de stagnarea productiei interne din lunile iunie-august 2008, corelate cu cererea de piata", au declarat reprezentantii firmei.
***
Societatea Contactoare SA, infiintata in 1975, are ca principal domeniu de activitate proiectarea, executia si comercializarea aparatajului electric. Informatii suplimentare, la www.contactoare.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter