RO EN
Košík je prázdný

CONSTRUCT EXPO: Algeco prezinta noi game de constructii modulare

Compania Algeco Romania a inregistrat, anul trecut, o crestere a cifrei de afaceri cu peste 35%, iar pentru anul in curs se previzioneaza o majorare a acesteia cuprinsa intre 5% si 10%. Societatea va participa la targul Construct Expo, care se va desfasura in intervalul 11 – 15 mai a.c. in cadrul complexului expozitional Romexpo, unde va prezenta, in premiera conceptul Progress – varful de gama in Europa in ceea ce priveste constructiile modulare.
"Acesta a fost creat impreuna cu Asociatia Arhitectilor din Franta si reprezinta cel mai nou si mai sofisticat produs de pe continent. De asemenea, vom promova conceptul Eco –  eficient din punct de vedere al raportului pret/ calitate. Un modul de 2,8 m inaltime, izolat optim si prevazut cu tamplarie PVC are un pret promotional de 2.690 euro. In cadrul targului vom expune si gama Advance – destinata constructiilor modulare cu pretentii de calitate, la care structura metalica special intarita si izolatiile din elemente fac ca un modul, de 2,8 m inaltime, 6 m lungime si 2,5 m latime, sa cantareasca intre 2.600 kg si 4.000 kg. Conceptul Origin, lansat anul trecut, este inclus in oferta speciala pentru luna mai : pret de inchiriere de numai 1,9 euro/ zi. In ceea ce priveste evolutia segmentului specific, datele oficiale au aratat o scadere de 15,7% pe segmentul constructiilor nerezidentiale si o diminuare mult mai dramatica in sectorul rezidential. Dat fiind ca au existat inca anumite contracte in derulare si stocuri achizitionate din 2008, deprecierea cifrelor de afaceri pe sectoare a fost cuprinsa intre 10% si 60%. Activitatea in sectorul inchirierii de spatii locative pentru organizare de santier a scazut cu 15%-30%”, a declarat ing. Florin Ianul, director executiv al Algeco Romania. Strategia de dezvoltare a companiei prevede continuarea investitiilor in solutii tehnice variate, care sa indeplineasca solicitarile si asteptarile beneficiarilor. La Construct Expo compania va expune in spatiul exterior – inel, pe Platforma 1. Informatii suplimentare, la www.algeco.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter