RO EN
Košík je prázdný

Cifra de afaceri in crestere pentru Iaica SA, in trimestrul al treilea din 2008

Iaica SA, cu sediul in orasul Alexandria (judetul Teleorman), societate infiintata in 1990, a inregistrat – in primele noua luni ale anului curent – o cifra de afaceri de aproximativ 8,34 milioane de lei, in crestere fata de perioada similara din 2007, cand nivelul veniturilor a fost de peste 7,85 milioane de lei. "Corelarea sistemului nostru de incasari cu cel de plati impus de furnizori constituie preocuparea constanta a compartimentelor noastre functionale. Eforturile companiei sunt indreptate cu prioritate pe atragerea de clienti/comenzi noi, prin participare sistematica la licitatii, precum si la targuri si expozitii", au declarat reprezentantii firmei.
Societatea activeaza in domeniile constructiilor metalice, fabricarii masinilor/utilajelor, produselor din metal, motoarelor electrice, generatoarelor/transformatoarelor electrice si a aparatelor de distributie si control al electricitatii etc. Informatii suplimentare, la www.iaica-alexandria.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter