RO EN
Košík je prázdný

AFI Europe are in vedere dezvoltarea a doua proiecte de retail

AFI Europe se afla in faza de obtinere a tuturor autorizatiilor necesare pentru inceperea lucrarilor de constructie la doua proiecte de retail: AFI Palace Ploiesti si AFI Palace Bucuresti. Recent, compania a anuntat ca va inaugura la sfarsitul lunii septembrie anul curent (mai devreme decat a fost stabilit initial) centrul comercial AFI Cotroceni Park, redenumit AFI Palace Cotroceni Mega Mall. Obiectivul, situat la intersectia dintre Bulevardele Vasile Milea si Timisoara (din Capitala), va avea o suprafata totala construita de 214.000 mp, o arie inchiriabila de 76.000 mp si reprezinta o investitie de 300 milioane de euro. Urmatoarea etapa de dezvoltare a mall-ului consta in realizarea a patru cladiri de birouri (12.000 mp) si a unui hotel de cinci stele. Centrul comercial va beneficia de 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket, un complex cinematografic, un patinoar (circa 800 mp) si diverse spatii pentru divertisment.
Compania AFI Europe este o membra a grupului Africa Israel si desfasoara activitati in domeniul imobiliar (centre comerciale, mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri, parcuri logistice) din Europa Centrala si de Sud. Societatea este prezenta in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter