RO EN
السلة فارغة

Deloitte: O noua editie a Technology Fast 50 Europa Centrala, dedicata companiilor

Deloitte Romania da startul inscrierilor pentru cea de-a 22-a editie a competitiei Technology Fast 50 Europa Centrala, adresata companiilor locale mari si mici din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, care inregistreaza o crestere accelerata. Desfasurata simultan in alte 17 tari din Europa Centrala, respectiv Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Serbia, Slovacia si Slovenia, competitia ofera atat companiilor mature, cat si celor emergente, o platforma prin care isi evidentiaza pozitia de lider in domeniul lor de activitate.
Competitia Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrala este un program care recunoaste cele mai dinamice 50 de companii din regiune in domeniul tehnologiei, in functie de cresterea procentuala a veniturilor in ultimii patru ani si include companii din toate sectoarele conexe – comunicatii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sanatate si stiinte medicale, media si divertisment, software.
Castigatorii din acest an vor fi desemnati in functie de cresterea veniturilor inregistrate in intervalul 2017-2020. Pentru a fi considerate eligibile in topul Fast 50 Europa Centrala, companiile trebuie sa indeplineasca mai multe criterii financiare. Astfel, trebuie sa aiba venituri operationale anuale de minimum 50.000 de euro in primii trei ani (2017-2019), si de cel putin 100.000 de euro in 2020, sa aiba sediul central intr-o tara din Europa Centrala si sa dezvolte sau sa produca tehnologii patentate sau sa detina drepturile de proprietate intelectuala asupra acestora.
„In ciuda faptului ca a generat provocari si incertitudine fara precedent, criza sanitara a fost si un catalizator al procesului de transformare digitala, crescand apetitul companiilor atat pentru adoptarea, cat si pentru dezvoltarea de tehnologii capabile sa modeleze lumea. In Romania, programul Technology Fast 50 Europa Centrala va reprezenta pentru multi jucatori o recunoastere a stilului de leadership, a spiritului antreprenorial si a ambitiei neincetate de a reusi in vremuri in care domeniul tehnologiei a dat dovada de vigoare”, a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanta si Managementul Riscului, Deloitte Romania, si coordonatorul programului Technology Fast 50 Europa Centrala in Romania.
Din 2008, Romania a avut peste 30 de reprezentanti in clasamentul Fast 50, afaceri locale care au fost fie incluse printre cele 50 de companii care au inregistrat cea mai mare crestere din Europa Centrala, fie au primit distinctii la categoriile speciale, precum „Rising Stars”. Printre acestea se numara UiPath, lider global in automatizarea robotizata a proceselor, companie recunoscuta in 2017 cu premiul „Rising Stars”, si agentia de voiaj Vola.ro, premiata pentru „Cea mai mare crestere din Europa Centrala” in 2011 si detinatoarea pozitiei de lider pentru urmatorii doi ani consecutivi. In 2020, trei companii romanesti au fost recunoscute in cadrul competitiei Deloitte CE Technology Fast 50 la categoria „Impact Star Award”: DCS Plus, Druid si Tremend.
Pe langa categoria „Fast 50”, competitia include o categoria introdusa pentru prima data anul acesta, „Companies to watch”, care prezinta companiile tinere si care nu indeplinesc inca criteriile pentru clasamentul principal Fast 50, fiind impartita in doua subcategorii: „Investment Stars”, un clasament format din zece companii care au beneficiat de cele mai mari investitii in perioada 1 ianuarie 2018 - 31 mai 2021, si „Growth Stars”, un top care reuneste primele zece companii care au inregistrat o crestere organica pe o perioada de trei ani. Competitia include si o recunoastere speciala - „Impact Stars” -, care premiaza companii ale caror produse sau servicii au un impact pozitiv asupra societatii, mediului, diversitatii sau zonei de inovatie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter