RO EN
Coșul este gol

A2 KOPARKI: Unul dintre cei mai importanti distribuitori de utilaje JCB din Polonia

Compania A2 Koparki, din localitatea Tuliszków - Polonia, este unul dintre cei mai importanti distribuitori de utilaje JCB, Doosan, CAT si Komatsu din aceasta tara. Din oferta societatii fac parte: incarcatoare telescopice (JCB 531-70, JCB 530-70, JCB 533-105, JCB 535-95, Doosan DL400), buldoexcavatoare JCB 3CX (modele fabricate in 2008 si 2009), excavatoare pe senile (JCB 240, JCB JS200 LC, JCB 160 JS si Doosan Solan 225 NLC), platforma de lucru la inaltime Z 45-25, buldozere (CAT D6R, LGP, CAT 301,5 si Komatsu D61 PX) etc. De asemenea, compania poloneza comercializeaza si componente pentru aceste masini, precum platforme de lucru, cupe hidraulice de taluz pentru buldoexcavatoarele JCB, lame pentru incarcatoarele telescopice JCB etc. Informatii suplimentare, la www.a2parki.otomoto.pl si in revista Piata poloneza de constructii.
***
Publicatia "Piata poloneza de constructii" este disponibila in limba romana, fiind difuzata impreuna cu editia iulie-august a revistei "Agenda Constructiilor", catre parteneri si abonati. Editata in 48 de pagini, policromie, "Piata poloneza de constructii" contine informatii de actualitate din domeniu si oportunitati de afaceri/colaborare cu firme specializate. Informatii suplimentare, la tel. 021/336.04.16. Pentru a lectura publicatia in format PDF, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter