RO EN
Coșul este gol

TENCATE: Previziuni pozitive pentru anul 2010

Grupul TenCate, din Olanda, producator de materiale geosintetice pentru lucrari de infrastructura, estimeaza o revenire a pietei specifice in anul 2010, datorita noilor proiecte guvernamentale de investitii anuntate in domeniu. Cu toate ca vanzarile raportate de holding la nivel international (in cadrul tuturor diviziilor) au scazut in primele noua luni ale anului curent pana la 656,4 milioane de euro (de la 781,2 milioane de euro in intervalul similar din 2008), perspectivele pentru perioada urmatoare sunt pozitive. "Rezultatul operational a sporit in trimestrul al treilea din 2009 cu 4,8% fata de cele trei luni anterioare. Ne asteptam ca in 2010 sa revenim pe crestere si din perspectiva veniturilor", a declarat Loek de Vries, presedinte si CEO al grupului. In semestrul I, compania a anuntat o diminuare a sectorului de materiale geosintetice de 18% comparativ cu aceeasi perioada din 2008, inregistrand o valoare neta a vanzarilor de 192,8 milioane de euro. Declinul a fost cauzat, in special, de recesiunea de pe piata constructiilor din SUA si de insuficienta fondurilor alocate pentru lucrarile de infrastructura. Livrarile in Europa s-au mentinut constante in intervalul analizat, in timp ce pe pietele din Asia a fost constatata o crestere moderata.
TenCate este prezenta pe piata din Romania prin compania TenCate Geosynthetics (cu sediul in Bucuresti), livrand - la nivel national - produse pentru lucrari edilitare, drumuri si poduri, precum si membrane geosintetice si prefabricate pentru constructii. Informatii suplimentare la www.tencate.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter