RO EN
Coșul este gol

PIRELLI: Lucrari de 9 milioane de euro, scoase la licitatie

Producatorul de anvelope Pirelli Tyres Romania a inceput procedurile de contractare a lucrarilor aferente proiectului de extindere a fabricii de la Slatina. Pentru finantarea investitiei, compania a obtinut un credit in valoare de 50 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii (BEI). Lucrarile ce vor fi atribuite vizeaza echiparea statiei de inalta tensiune, alimentarea cu energie electrica de joasa / medie tensiune, construirea unei statii de inalta tensiune si a unei hale. De asemenea, se organizeaza licitatii pentru conectarea la utilitati: apa, aer, abur nitrogen, ventilatie, climatizare si sanitare. Cele sapte contracte insumeaza 8,63 milioane de euro. Proiectul face parte dintr-un program de investitii in valoare de 250 milioane de euro ce va fi implementat in Romania in intervalul 2009-2011. Astfel, in apropierea actualei unitati detinute de Pirelli (din 2006), pe amplasamentul din strada Dragasani nr. 35, din localitate, va mai fi construita o unitate identica, care, conform planurilor tehnice, va fi realizata "in oglinda" celei existente. Lucrarile se vor desfasura pe o perioada de trei ani. Compania va beneficia, totodata, de un ajutor in valoare de 28 milioane de euro din partea statului roman.
Informatii suplimentare pot fi obtinute de la autoritatea contractanta, strada Draganesti nr. 35, Slatina, judetul Olt, tel.: 0249/507.401, fax: 0249/507.391, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Operatorii economici interesati de participarea la aceste proceduri pot consulta anunturile de participare pe site-ul www.pirelli.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter