RO EN
Coșul este gol

Lafarge majoreaza capacitatile de productie / distributie a cimentului

Pina la sfirsitul anului 2008, compania Lafarge Ciment (Rominia), unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, va creste capacitatea de productie a cimentului cu peste un milion de tone, in vederea adaptarii la cerintele pietei din Rominia, aflata in plina crestere. "Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai dinamice si ne asteptam ca aceasta majorare sa continue si in urmatorii ani. Astfel, am decis extinderea capacitatilor de macinare, de ambalare in saci si de ambalare – paletizare ale celor trei uzine de ciment din Medgidia, Hoghiz si Tirgu Jiu", a declarat Philippe Questiaux, presedinte - director general Lafarge Ciment (Rominia).

Investitiile totale se ridica la 58 milioane de euro, incluzind modernizarea si refacerea a doua mori de ciment, doua noi instalatii de ambalare a cimentului in saci si de infoliere. Totodata, reprezentantii societatii vizeaza demararea unui proiect de pregatire a sezoanelor de livrare 2009-2010, constind in investitii majore in fabrica de la Medgidia, pentru orientarea fabricii catre piata locala si cresterea suplimentara a capacitatii in Rominia.

***

Lafarge, lider mondial in materialele de constructii, a inregistrat in 2006 vinzari de 17 miliarde euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter