RO EN
Coșul este gol

CEMACON: Investitie de 28 milioane euro pentru realizarea unei linii de productie

Compania Cemacon din Zalau a alocat fonduri de 28 milioane de euro pentru realizarea celei mai mari linii de productie de blocuri ceramice din Europa de Est. Prin deschiderea noii unitati de productie (realizata in proportie de 97%) societatea vizeaza pozitia de lider pe segmentul specific. Procedurile pentru deschiderea fabricii de la Recea (langa Zalau) au fost demarate in 2007, iar capacitatea maxima de productie a noii linii va fi de 1.000 tone/zi. In 2009 compania a inregistrat o cifra de afaceri de circa 29 milioane de lei, iar la nivel de volum, compania a vandut 148.000 mc. “Prin dezvoltarea capacitatii de productie ne-am propus ca in 2011 sa ajungem la o cifra de afaceri cuprinsa intre 55 milioane de lei si 60 milioane de lei si livrari de 350.000 mc, iar pana in 2013 estimam ca vom atinge o cifra de afaceri de peste 100 milioane de lei si vanzari de 500.000 mc,” a declarat Liviu Stoleru, director general al firmei. Piata de desfacere a companiei s-a dezvoltat in judetele Salaj, Satu Mare si Maramures, dar odata cu aparitia noii capacitati de productie, zona de acoperire se va extinde de cel putin patru ori, potrivit reprezentantilor companiei.
Societatea are in prezent 156 de angajati, dar se preconizeaza o majorare a numarului de salariati in conditiile dezvoltarii departamentelor de vanzari si marketing. “Suntem o companie in plina dezvoltare, strategia noastra de management concentrandu-se in prezent pe cresterea cotei de piata (dezvoltarea retelei de distributie prin atragerea de parteneri puternici si a portofoliului de produse), pe restructurare organizationala (procese si politici) dar si pe implementarea unei politici sustinute de dezvoltare a angajatilor, de retinere si atragere continua de resurse umane experimentate si competitive,” a precizat Liviu Stoleru. Informatii suplimentare, la www.cemaconzalau.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter