RO EN
Coșul este gol

BRAMAC: Firma a inclus in oferta tigla Tectura

Compania Bramac a lansat, recent, pe piata autohtona un nou produs, respectiv tigla din mortar de ciment Tectura. Rezultat al unui impresionant efort de cercetare si dezvoltare depus de specialistii din laboratoarele firmei, tigla Tectura produce un impact semnificativ pe piata sistemelor de invelitori. '' Lansarea noului produs pe piata din Romania este dovada consecventei in contextul strategiei firmei de a pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse adecvate cerintelor pietei, la preturi atractive. Produsul este disponibil la toti distribuitorii nostri autorizati. Tigla Tectura are suprafata neteda, aducand noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv si tehnologic, fiind recomandata atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea acoperișurilor existente", a declarat Mircea Dumitru, director general al companiei.
***
Prezenta Bramac in Romania a inceput din anul 1995, prin infiintarea filialei ”Bramac Sisteme de Invelitori”, cu sediul in Brasov si desfasurand o activitate de import si distributie a produselor Bramac pe piata romaneasca. In septembrie 2004, compania a inaugurat, la Sibiu, prima sa fabrica din Romania. Unitatea este destinata productiei de tigle si sisteme complete de accesorii la standardele internationale Bramac, iar procesul de productie respecta normele in vigoare de protectie a mediului. Informatii suplimentare, la www.bramac.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter