RO EN
Coșul este gol

ATLAS COPCO: Revigorare a comenzilor, fata de trimestrul al treilea

Concernul Atlas Copco Group, din Suedia, specializat in productia de tehnologii destinate industriei prelucratoare/extractive si a constructiilor, a dat publicitatii rezultatele financiare aferente ultimului trimestru al anului trecut. Conform datelor oficiale, in intervalul analizat s-a inregistrat o anumita crestere a cererii, fapt care este considerat de oficialii companiei ca un semnal pozitiv. Acestia sustin ca piata din Europa si America de Nord se va revigora intr-un mod similar celor din Asia si America de Sud. Cifra de afaceri consemnata in perioada octombrie - decembrie 2009 a fost de aproximativ 16 miliarde SEK (1,64 miliarde euro), in scadere cu 19% fata de trimestrul al patrulea din 2008.
In ceea ce priveste comenzile, acestea s-au diminuat cu 9% in termeni de comparatie anuali, dar situatia s-a imbunatatit semnificativ, daca este luata in calcul o evolutie secventiala. Cele mai importante evenimente petrecute in ultimul interval de timp sunt reprezentate de achizitia Quincy Compressor - SUA si decizia de a investi mai mult de 100 de milioane SEK pentru constructia unei noi facilitati de fabricare a compresoarelor in Shanghai - China. Reprezentantii societatii declara ca strategia de dezvoltare se va axa in continuare pe inovatie si promovarea de noi produse, adaptate la cerintele clientilor din China si India. Informatii suplimentare, la www.atlascopco.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter