RO EN
Coșul este gol

APIPL sustine interesele specialistilor in pardoseli

In perioada 12 - 13 noiembrie 2009, la Home Design Mall - Bucuresti, va avea loc a treia editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli, organizat de Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL), cu sprijinul Asociatiei Europene EAPT P+F (Association to Promote Training in Parquet-laying Skills and Flooring Technology in Europe). Evenimentul, ce are ca scop premierea si promovarea performantei, se va desfasura intre intre orele 10:00 si 18:00. Concursul consta in executarea montajelor din mocheta, covor pvc, linoleum si parchet.

In paralel cu acesta se va organiza si o expozitie cu profil de pardoseli. Comisia de arbitraj va fi formata din profesionisti cu experienta din Romania si Austria. Editiile anterioare ale concursului s-au desfasurat la Sibiu (2008), si respectiv la Cluj (2007). Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL) a fost infiintata in 2004 cu scopul de a reprezenta interesele membrilor si a dezvolta activitatile de prelucrare, distributie si instalare a pardoselilor din lemn. Asociatia isi propune sa creasca calitatea produselor si serviciilor oferite pe piata, sa sustina si sa protejeze interesele comune ale membrilor in relatiile cu statul. Informatii suplimentare, la www.apip.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter