RO EN
Coșul este gol

KASPERSKY: 42% dintre firme intentioneaza sa majoreze costurile de personal

Aproape jumatate dintre liderii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) din intreaga lume (43%) au ales sa-si pastreze angajatii, cu orice pret, pe fondul pandemiei, reiese din rezultatele unui sondaj realizat de Kaspersky.
Potrivit cercetarii, in acest context, provocarea prioritara a fost introducerea de noi tehnologii pentru a asigura buna desfasurare a activitatii in aceste noi circumstante (53%) pentru a muta afacerea din offline in online si pentru a permite angajatilor sa lucreze de la distanta sau in sistem hibrid.
"Studiile arata ca performanta business-ului este direct legata de satisfactia angajatilor. In timpul pandemiei, satisfactia la locul de munca si angajamentul in randul angajatilor au devenit mai importante decat oricand, in special pentru companiile mici, care au fost afectate puternic. O echipa puternica poate mai degraba sa reziste la criza si face fata mai bine la lockdown, riscuri de infectie si incertitudine cu privire la viitor", se arata in concluziile sondajului de specialitate.
Reprezentantii IMM-urilor subliniaza ca pastrarea echipei a devenit o prioritate, chiar s-au confruntat cu reduceri bugetare (38%), salarii sau ore de lucru reduse (35%) si birouri sau sucursale inchise temporar (34%).
In prezent, 42% dintre organizatii sustin ca intentioneaza sa majoreze costurile de personal, cum ar fi salariile si beneficiile, in anul urmator.
Kaspersky este o companie globala de securitate cibernetica fondata in anul 1997, care, la ora actuala, protejeaza prin produsele sale antivirus peste 400 de milioane de utilizatori individuali si 250.000 de companii-client.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter