RO EN
Coșul este gol

AMVIC: Termosisteme pe baza de Neopor

Materialul Neopor fabricat de BASF ofera performante ridicate placilor de polistiren expandat la fabricatia carora este folosit. In comparatie cu sortimentul Styropor (de culoare alba), produsul include grafit, precum si 3 pigmenti speciali care asigura reflexia a 75% din radiatiile solare cu lungimi de unda mari, oferind astfel o crestere a gradului de termoizolatie. Un alt avantaj al acestor placi este acela ca preiau si disperseaza in masa proprie cele mai multe dintre tensiunile induse de diferentele de temperatura, astfel incat este diminuata probabilitatea aparitiei de fisuri. Conductivitatea (λ) este curpinsa intre 0,033 W/mK si 0,030 W/mK, ceea ce face ca valoarea coeficientului de transfer termic sa fie imbunatatita cu 20% fata de nivelul inregistrat la polistirenul clasic. Cele mai frecvente aplicatii sunt: termoizolarea la exterior a cladirilor noi; termoizolarea la interior a imobilelor de patrimoniu; izolarea mansardelor, subsolurilor si fatadelor ventilate.

Tel: 021/369.33.99 | Fax: 021/369.33.88 | e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter